Muzicale

Bebe Rexha – You Can’t Stop The Girl (Coloana Sonoră Maleficent 2)

A început sezonul filmelor Disney, al filmelor cu personaje trăznite şi întunecate asociate Halloween-ului. „Maleficent 2” a deschis balul, iar de pe coloana sa sonoră s-a desprins deja un hit, piesa „You Can’t Stop the Girl” a lui Bebe Rexha.

Bebe Rexha face o echipă fatală de femei puternice şi de neoprit în „You Can’t Stop the Girl”. Artista ne prezintă femeia puternică şi de neoprit, din toate culturile, rasele şi religiile. În clip apar femei în scaun cu rotile, modele Plus Size, iar goana elementelor feminine este alternată cu secvenţe din noul film „Maleficent: Mistress of Evil”. Pelicula a debutat în cinematografe pe 18 octombrie şi le are în distribuţie pe Angelina Jolie, Michele Pfeiffer şi Elle Fanning.

Videoclipul este regizat de cineastul britanic Sophie Muller. Decorul este oraşul Los Angeles la apus, îmbinat cu universul din „Maleficent”. O vedem şi pe Bebe Rexha într-o pădure magică, înconjurată de fluturi şi creaturi fantastice.

Bebe Rexha, pe numele său real Bleta Rexha este o artistă americană cu origine albaneză. Are o carieră muzicală din 2010 şi a semnat cu Warner Bros Records în 2013. A colaborat cu Eminem pe piesa „The Monster” şi a compus pentru Shinee, Selena Gomez şi Nick Jonas. Primul EP al artistei a sosit în 2015, „I Don’t Wanna Group Up”. Alte două EP-uri au sosit în 2017. Albumul de debut al tinerei, „Expectations” a fost lansat în 2018, aducându-i artistei două nominalizări la premiile Grammy.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here