LIFE

Beatrice Rancea, confirmată cu coronavirus

Beatrice Rancea, managerul Operei Naționale Române din Iași, a fost confirmată cu COVID vineri după-amiază, 6 noiembrie. Regizoarea și-a făcut testul RT-PCR, după ce mai mulți angajați ai Operei s-au infectat sau au intrat în carantină pentru că au luat contact cu persoane infectate.

„Mi-am făcut testul în regim privat, să văd cum stau lucrurile, am fost ieri dimineață, a fost pozitiv. Am luat legătura cu medicul și voi sta două săptămâni în izolare acasă. Sunt bine, nu am niciun simptom. Nu știu dacă m-am infectat sau nu în operă. De luni, se face o igienizare totală a instituției, DSP-ul a fost anunțat deja. Este mult mai sigur așa, vom igieniza complet instituția, dar așteptăm să vedem ce spune DSP-ul”, a declarat Beatrice Rancea pentru Libertatea.

Managerul Operei din Iași spune că a respectat toate măsurile de siguranță, așa că rămâne un mister de unde a luat virusul.

„Evident, nu am stat fără mască, nimeni nu a intrat în birou la mine fără mască, am avut întâlniri de maximum 15 minute și la toate cu geamurile deschise în permanență, păstrând inclusiv distanțarea socială. Evident că și spectacolul de Tosca de săptămâna trecută a fost realizat în condiții de maximă siguranță”, a explicat Beatrice Rancea.

Comment here