LIFE

Bateristul trupei The Rolling Stones a murit la vârsta de 80 de ani

Charlie Watts, bateristul trupei The Rolling Stones, a murit pe 24 august, la vârsta de 80 de ani, a anunţat marţi agentul său, potrivit BBC.

La începutul lunii august a fost anunţat că muzicianul nu va participa la turneul american al formaţiei, programat pentru toamna aceasta, pentru că se recuperează în urma unei proceduri medicale care nu a fost specificată. În 2004, el a fost tratat pentru cancer la gât şi, în afară faptului că în anii 1980 s-a luptat cu dependenţa de droguri, nu a avut probleme de sănătate majore.

Watts a fost supus „unei operaţii care a fost un succes, dar medicii au concluzionat că are nevoie de odihnă şi recuperare”, a spus la începutul lunii un purtător de cuvânt al trupei.

„Cu imensă tristeţe anunţăm moartea iubitului nostru Charlie Watts. A murit în linişte, la un spital din Londra, astăzi, înconjurat de familie” se arată în comunicatul de marţi.

În aceeaşi declaraţie a fost precizat că este făcut apel la respectarea intimităţii familiei, membrilor trupei şi a prietenilor apropiaţi.

Comment here