LIFE

”Batem palma?” O nouă emisiune la Pro TV

Pro TV lansează o nouă emisiune-concurs. Se numeşte ”Batem palma?”, însă postul nu a oferit detalii legate de debut sau cine va prezenta show-ul.

Televiziunea a anunţat începerea pregătirilor pentru producţia show-ului, dar şi lansarea înscrierilor. Sunt acceptaţi toţi cei care au peste 18 ani şi „sunt decişi să îşi încerce norocul, la un joc de intuiţie, plin de adrenalină şi neprevăzut“, scrie protv.ro.

Emisiunea are la bază formatul internaţional ”Deal or no deal”, distribuit de Banijay – Creative Networks şi creat de Endemol Shine, au mai spus reprezentanţii Pro TV. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, ”Deal or no Deal” va fi produsă pentru Pro TV de aceeaşi companie cu care face ”Survivor”, şi anume Acun Medya.

Scopul fiecărei ediţii este ca un concurent să descopere şi să plece acasă cu o sumă cât mai mare, deschizând pe parcurs toate cutiile misterioase existente în joc. Câştigurile puse la bătaie sunt în lei, iar suma primită variază în funcţie de prestaţia concurentului pe parcursul show-ului. Drumul unui concurent în emisiune se încheie în momentul în care acesta alege să… bată palma şi să accepte fie una dintre ofertele băncii, fie să deschidă ultima cutie aflată în joc, câştigând suma aferentă.

Pro TV nu a anunţat o dată de lansare, ci doar că show-ul va fi difuzat în curând. Deal or no Deal a mai fost pe piaţa românească la începuturile postului Kanal D. În 2008, emisiunea se numea „Accepţi sau nu” şi era prezentată de Cove. O emisiunea cu titlul ”Batem Palma” (făcută după un alt format: Let’s make a deal) a fost difuzată de Antena 1, în 2002, cu Dan Negru prezentator.

Dan Negru prezintă însă, de opt ani, şi formatul ”Deal or no Deal” (sub titlul „Da sau nu”) pentru piaţa din Moldova, la Prime TV.

Comment here