StiriStirile ZileiTârgu-Jiu

Bătălie mare în PNL Gorj pentru postul de PREFECT

Bătălie mare în PNL Gorj pentru postul de prefect. Virgil Drăgușin ar fi preferatul organizației municipale și-al lui Marcel Romanescu, Gheorghe Paraschivu ar fi propunerea unei părți a primarilor, în vreme ce altă parte ar fi avansat varianta avocatului Emil Băleanu, fiul șefei Colegiului Medicilor din Gorj, Ana Băleanu. Victor Banța și-ar fi manifestat și el dorința de a reveni pe postul în care era promovat în 2007, în mandatul premierului de atunci, Călin Popescu Tăriceanu.

Viorel Caragea spune că organizația PNL Târgu-Jiu ar susține promovarea lui Virgil Drăgușin pe postul de prefect de Gorj. Drăgușin a mai subprefect, vreme de câteva luni, în 2013-2014, sunt guvernarea USL.

Dan Ilie Morega agreează variantele Virgil Drăgușin și Gheorghe Paraschivu, pentru postul de prefect. Paraschivu, șef în Finanțele Publice, a mai ocupat funcția și sub guvernarea Cioloș. Morega, fostul lider PNL Gorj, nu agreează deloc varianta Victor Banța, prefectul pe care el l-a pus în funcție pe vremea lui Tăriceanu.

Liviu Cotojman, primarul liberal de la Roșia de Amaradia, vrea un om cu studii juridice pe postul de prefect.  

”Nici Banța, nici Paraschivu nu cred că și-au manifestat intenția de a ocupa această funcție” comentează edilul.   

Nicolae Ivan, apropiat al primarului Marcel Romanescu, spune că Virgil Drăgușin este o persoană ”cu capul pe umeri, neconflictuală”, care poate ocupa postul de prefect de Gorj.

Marcel Romanescu nu vrea să pronunțe niciun nume în ceea ce privește postul de la Prefectura Gorj, dar vrea un om echilibrat la conducerea instituției. Zice primarii și conducerea PNL Gorj trebuie să se pună de acord asupra persoanei ce va fi numită prefect al județului.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here