Din JudetStirile Zilei

Bătaie de joc! În ce hal arată „drumurile” din Samarineşti

Bătaie de joc a autorităţilor locale, vreme de 30 de ani, în comuna gorjeană Samarineşti. Este cunoscută drept „comuna fără nicio palmă de asfalt” pe drumurile comunale.

În urmă cu 3 luni, a fost atribuit un contract uriaş, de 20,8 milioane de lei, pentru proiectarea şi execuţia a 14,5 kilometri de drumuri comunale.

„Am avut scoşi la licitaţie 14,5 kilometri, proiect pe care actualul primar n-a vrut să-l continue, dacă n-a căzut licitaţia unde trebuie, fiind 5 firme. N-a ieşit firma care trebuie şi face tot posibilul să nu dea drumul la lucrări. Actualul primar ar trebui să-i cheme pe oameni să dea ordinul de începere, să dea autorizaţia de construcţie, avea bani pentru cel puţin 1-2 km. Nu puteam asfalta mai devreme pentru că am făcut lucrări la reţele de apă şi canal, dar şi firma de canal a plecat” a comentat, miercuri seară, la Tele3, fostul primar al comunei, Marian Ardeiu, care a condus localitatea timp de 10 ani şi a asfaltat un singur kilometru de drum.

Pe paginile de socializare, cetăţenii sunt extrem de nemulţumiţi de halul în care arată drumurile din Samarineşti. Postul de primar a fost câştigat, la alegerile locale din septembrie, de liberalul Iulian Giurgescu.

Comment here