LIFE

Bat clopotele de nuntă? Dani Oțil s-a logodit cu Gabriela Prisăcariu

După un an de relație, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au logodit. Celebrul matinal de la Antena 1 i-a pus inelul de logodnă pe deget în vacanța petrecută în Mexic. Tânăra s-a lăudat cu prețioasa bijuterie pe rețelele de socializare, iar fanii i-au salutat. Surse spun că anul acesta ar urma nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au bucurat de o binemeritată vacanță în Miami și în Mexic, însă în ultima destinație s-au întâmplat lucruri mărețe. Iată că, după un an de relație, Dani Oțil, prezentatorul emisiunii matinale „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, și-a făcut curaj și a cerut-o de nevastă pe iubita fotomodel, Gabriela Prisăcariu. Astfel, furați de peisajul exotic și de vremea bună, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut marele pas, iar pe degetul frumoasei blondine a apărut un superb inel din aur cu diamant.

Dani Oțil împlinește peste câteva luni 40 de ani, așa că ar fi momentul să își schimbe statutul. În plus, într-un interviu recent, a spus clar că își dorește o familie alături de iubita de 26 de ani și postul de tătic. Vestea a bucurat-o cel mai mult pe mama lui Dani Oțil. Doamna Dorina așteaptă de mult timp ca fiul ei să îi dea o veste de acest gen. Spre exemplu, anul trecut, pe 8 Martie, mama lui Dani Oțil a spus: „Poate Dani îmi face un cadou de 8 Martie viitor și se însoară”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here