Muzicale

Bastille – Doom Days

Bastille a lansat un nou single de pe viitorul album, iar piesa este chiar cea titulară pentru LP, “Doom Days”.

“Doom Days” este un album nou, al treilea al trupei, prefaţat încă din vara lui 2018. Atunci băieţii ne-au vorbit despre noile piese la Summer Well 2018. Ecourile hitului “Happier”, colaborare a trupei cu Marshmello încă răsună în eter, iar grupul este gata pentru un nou track de succes. Prin acest single Bastille atacă anxietăţile omului modern, dubiile despre alegerile făcute, ego, religie şi dependenţa de tehnologie.

Solistul Dan Smith a simţit nevoia să explice mesajul acestei piese printr-o postare dedicată fanilor: ”Am dorit ca piesa să fie directă şi să vorbească despre încercarea de a găsi escapismul de la anxietăţile noastre moderne: dependenţa de telefon, de pornografie, de fake news, negarea schimbărilor climatice (pentru a numi câteva doar). Se pare că erau multe alte lucruri despre care să vorbim, aşa că am scris în jur de 50 de versuri pentru piesă, dar cumva am reuşit să reducem totul la acest rezultat. Sper că vă place. Până la urmă e totul despre închiderea luminilor”.

Odată cu lansarea acestui track, Bastille a pornit şi un nou spaţiu online numit “Doom Days Society”. Este un soi de spaţiu virtual de discuţii pe seama albumului şi temelor sale.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here