LIFE

Basistul trupei Maroon 5, arestat pentru violenţă domestică

Basistul trupei Maroon 5, Mickey Madden, a fost arestat, sâmbătă după-amiază, la Los Angeles, după ce a fost acuzat de violenţă domestică, potrivit mai multor surse media, scrie Variety.

Poliţia a confirmat, pentru Page Six, că muzicianul, în vârstă de 41 de ani, a lovit-o pe partenera sa. Identitatea victimei nu a fost dezvăluită imediat. Madden, care nu este căsătorit, a plătit o cauţiune de 50.000 de dolari.

„Suntem profund mâhniţi de vestea aceasta dezamăgitoare. Pe măsură ce vom afla mai multe detalii, vom analiza serios problema”, a transmis purtătorul de cuvânt al grupului.

Madden nu a comentat incidentul. El a fost arestat, în 2016, după ce a fost acuzat pentru că i-a dat unui bărbat o fiolă de cocaină într-un bar din New York, acuzaţie pe care a negat-o. Acuzaţiile au fost retrase şi a fost condamnat la o zi în folosul comunităţii.

Madden şi solistul Adam Levine sunt membrii fondatori ai grupului. Ei au înfiinţat formaţia împreună cu Jesse Carmichael pe când cei trei prieteni erau colegi de liceu în Los Angeles. Maroon 5 a cântat în finala Super Bowl din 2019, alături de Travis Scott. Din palmaresul formaţiei fac parte patru premii Billboard, trei premii Grammy şi un MTV Video Music Award.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here