LIFE

Basistul şi solistul trupei Blink-182 a anunţat că s-a vindecat de cancer

Mark Hoppus, basistul şi solistul trupei Blink-182, a anunţat într-un mesaj publicat pe Instagram că, în urma tratamentului, s-a vindecat de cancerul limfatic cu care fusese diagnosticat la începutul acestui an.

Muzicianul, în vârstă de 49 de ani, a dezvăluit în luna iunie că a fost diagnosticat cu cancer în stadiul patru. El a făcut anunţul când deja începuse sesiunile de chimioterapie.

„Tocmai m-am întâlnit cu oncologul meu şi am scăpat de cancer! Mulţumesc lui Dumnezeu, universului, prietenilor şi familiei, tuturor care mi-au transmis bunătate, dragoste şi care m-au sprijinit” a scris Hoppus pe Instagram.

El a adăugat că va fi consultat la fiecare şase luni şi că, până la finalul anului, viaţa lui va reveni la normal.

Hoppus, care are un fiu adolescent cu soţia lui, Skye Everly, a adăugat titulatura „cancer destroyer” (distrugător de cancer, n.r.) în descrierea contului său de Twitter.

Blink-182, fondată în 1992, a debutat cu „Cheshire Cat” (1995) şi a cunoscut succesul mondial cu „Enema of the State”, apărut în 1999. Cel mai recent album, „NINE”, a fost lansat în vara anului 2019, după ce discul anterior, „California” (2016), a fost nominalizat la premiile Grammy. În 2000 şi 2001, trupa a fost premiată la MTV Europe Music Awards, iar videoclipul „All the Small Things”, la MTV Video Music Awards. Palmaresul grupului mai cuprinde trei trofee Teen Choice.

Bateristul trupei Blink-182, Travis Baker, a declarat recent că e posibil ca formaţia să lanseze un nou album anul acesta.

Comment here