Sportive

Baschetbaliștii pierd și în Trivale

CSM Târgu Jiu a pierdut, miercuri, confruntarea disputată la Piteşti, cu echipa gazdă, FC Argeş Piteşti, scor 88-73. Meciul a contat pentru etapa a-16-a din Conferinţa A din Liga Naţională de Baschet Masculin.

În meciul de la Piteşti şi-a făcut debutul pentru CSM Târgu Jiu şi baschetbalistul israelian Noam Weinberg. Cel mai bun om al gorjenilor a fost Dylan Frye, care a reuşit 19 puncte.

CSM Târgu Jiu a început partida din Sala Sporturilor Trivale cu următorul ”5”: Shamiel Stevenson, Dylan Frye, Andriy Agafonov, Noam Weinberg şi Octavian Ilie. Kresimir Basic l-a trimis în teren, din primul minut, pe israelianul cu paşaport românesc, Noam Weinberg, care şi-a făcut astfel debutul pentru CSM Târgu Jiu.

”Din păcate, mingile pierdute ne-au costat meciul, sau cel puțin un rezultat mai bun. În momentele importante am cedat mingile foarte ușor dacă nu chiar într-un mod prostesc, iar în apărare, la minge, nu am fost destul de agresivi. Însă cum poți sa câștigi un meci cu 22 de mingi pierdute” a declarat Kresimir Basic, antrenor principal CSM Târgu-Jiu.

Dylan Frye a reuşit un meci foarte bun în Trivale. Americanul a încheiat partida cu 19p, două recuperări şi 3 asisturi. A fost urmat de Shamiel Stevenson, care a totalizat 17p şi 9 recuperări. Căpitanul Porter Troupe a terminat meciul cu 12p, 4 recuperări şi două pase decisive. Thomas Kottas şi Andriy Agafonov au terminat meciul cu câte 9 puncte fiecare. Gorjeanul Octavian Ilie a încheiat meciul cu 5p, 3 recuperări şi 3 pase decisive. Bogdan Penciu şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor reuşind 1p în confruntarea de la Piteşti. La debutul său la CSM Târgu Jiu, israelianul Noam Weinberg a petrecut pe parchet aproape 17 minute, timp în care a reuşit 3p şi 3 recuperări.

CSM Târgu Jiu: Andrei Bărăgan, Porter Troupe, Shamiel Stevenson, Dylan Frye, Noam Weinberg, Bogdan Penciu, Andriy Agafonov, Andrei Gheorghe, Thomas Kottas, Alexandru Mitu, Octavian Ilie. Antrenor principal: Kresimir Basic. Antrenor secund: Alexandru Gliga. Director tehnic: Claudiu Alionescu.

Comment here