Sportive

Baschetbaliștii, meci la malul mării

Baschetbaliștii CSM Târgu Jiu se deplasează la malul mării, pentru cel mai important meci din Grupa Albastră, confruntarea cu liderul Athletic Constanța. După partida câștigată la Sighetu Marmației, gruparea gorjeană va juca pe terenul echipei Athletic, în cadrul etapei a-III-a din Grupa Albastră a Ligii Naționale. Duelul primelor clasate în grupă, Athletic Constanța și CSM Târgu Jiu va avea loc sâmbătă, 7 martie, de la ora 17.00.

Elevii lui Claudiu Alionescu țintesc victoria. Gorjenii vor primul loc în grupă și revanșa după rezultatele mai puțin reușite din prima parte a sezonului, când au contabilizat două înfrângeri în fața echipei de la malul mării și mai ales după meciul pierdut la limită în returul din Grupa B. Misiunea lor nu va fi deloc facilă, ținând seama de accidentările din ultima vreme care au afectat formația gorjeană. Adrian Roșu nu va putea evolua la Constanța, în timp ce McClain și Djurasovic abia au revenit de miercuri la antrenamente. În plus, față de confruntarea din prima parte a sezonului, gruparea dobrogeană a punctat și pe piața transferurilor.

Se anunță o partidă disputată, așa cum au fost și confruntările precedente dintre cele două formații. Antrenorul Claudiu Alionescu se așteaptă la un meci dificil la Constanța și le-a  cerut elevilor săi trateze partida cu maximă seriozitate, pentru a putea spera la prima poziție în Grupa Albastră.

„Este cel mai important meci din această grupă. Din păcate, înfrângerile din prima parte a campionatului în fața echipei din Constanța ne costă scump acum, iar pentru a putea câștiga această grupă este obligatoriu o victorie la Constanța. Chiar dacă venim după o victorie și o evoluție constant bună la Sighet, meciul de la Constanța va fi cu totul diferit. Vom întâlni o echipa bună, care variază foarte mult sistemele de apărare, o echipă care a  făcut și o modificare în lot față de ultima partidă când am jucat împotriva lor. Am încercat în această săptămână să-i focusez pe băieți la importanța acestui meci. Sper că am și reușit acest  lucru. Am pierdut la ultima posesie acolo în retur, dar cu siguranță avem capacitatea de a câștiga acest meci, chiar dacă mai avem unele probleme cu accidentările”, spune Alionescu.

CSM Târgu Jiu este pe locul doi, cu 22 de puncte, în timp ce Athletic conduce Grupa Albastră, cu 23 de puncte. Șirul deplasărilor nu se oprește aici pentru echipa gorjeană. După meciul de la Constanța, CSM Târgu Jiu va evolua pe terenul celor de la Miercurea Ciuc, pe 14 martie,  în cadrul etapei cu numărul 4 din Grupa Albastră.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here