Sportive

Baschetbaliștii lui Adrian Roșu, meci decisiv pentru calificarea la Turneul Semifinal A

Meci important, vineri, pentru echipa de baschet masculin U16 a CSM Târgu Jiu, care este la un pas de Turneul Semifinal A. Elevii lui Adrian Roșu întâlnesc, pe teren propriu, CSM Oradea. Meciul va începe la ora 10.30 și contează pentru etapa a 10-a din Campionatul Național.

CSM Târgu Jiu a înregistrat, weekendul trecut, o victorie categorică în deplasare, în fața grupării CSM Deva, scor 103-45, și este la doar un meci distanță de calificarea la Turneul Semifinal A. De data aceasta, în meciul decisiv, gorjenii vor avea parte de un adversar ceva mai puternic, CSM Oradea. Adi Roșu se așteaptă la un meci dificil, dar este convins că băieții săi vor da totul pentru victorie.

”Meciul împotriva celor de la Oradea este foarte important pentru șanselor noastre de promovare la Turneul Semifinal A. Am muncit foarte bine cu băieții, consider că am învățat multe și din acel meci cu echipa de la Cluj, și sunt convins că vom fi pregătiți de meci. În mod sigur va fi un meci intens, dar noi ne vom da sufletul să obținem victoria” a declarat Roșu.

LOT CSM TÂRGU JIU U16: Darius Anuța, Vlad Bordînc, Bogdan Calotă, Rareș Duca, Mihai Filip, Robert Isvoranu, Arin Plăstoi, Rareș Plăstoi, Vlad Rădulea, David Rujenescu, David Scrădeanu, Lucian Toma, Daniel Popescu, Andrei Bohorăscu. Antrenor: Adrian Roșu.