Sportive

Baschetbaliştii gorjeni, amical cu CS Vâlcea

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu continuă seria meciurilor amicale din presezon cu o partidă împotriva nou-promovatei, CS Vâlcea. Partida se va disputa la Târgu Jiu, marţi, de la ora 18.00. 

După ce au deschis seria meciurilor de pregătire cu CSU Sibiu, gorjenii au fost solicitaţi de oficialii grupării vâlcene pentru a disputa un meci amical la Târgu Jiu, chiar dacă CS Vâlcea a fost invitată şi la Cupa Târgu Jiu, care se va disputa pe 2 şi 3 septembrie.

Claudiu Alionescu, directorul tehnic al grupării gorjene, consideră că este un test util în perspectiva omogenizării relaţiilor de joc.

”În urma solicitării echipei din Vâlcea am reuşit să organizăm încă un meci amical. Este îmbucurător faptul că reuşim să jucăm un meci amical în plus faţă de programul iniţial, chiar dacă echipa din Vâlcea va onora şi prezenţa la turneul din weekendul următor şi s-ar putea să ne întâlnim din nou. Suntem o echipă total schimbată faţă de sezonul trecut şi este clar că avem foarte mult de lucru la relaţiile de joc, astfel că un meci amical este cel mai bun prilej. Mulţumim echipei din Vâlcea pentru deschidere şi oportunitate” a declarat Alionescu.

Comment here