Sportive

Baschetbaliștii CSM Târgu-Jiu, acțiune de promovare la Motru

Baschetbaliștii CSM Târgu-Jiu au continuat, marți, seria acțiunilor de promovare a baschetului în școli. Dacă până acum acțiunile s-au desfășurat la instituțiile de învățământ de pe raza municipiului Târgu Jiu, de data aceasta jucătorii CSM au fost la Motru, la Colegiul Național „George Coșbuc” și Școala Gimnazială Nr.2. Elevii lui Basic au disputat un meci demonstrativ, au făcut poze, au organizat un concurs de aruncări la coș și au împărţit autografe.

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu a fost așteptată, marți, de zeci de elevi ai Colegiului ”George Coșbuc”, dar și de ai Școlii Gimnaziale Nr.2. La întâlnire și-au făcut apariția Andrei Bărăgan, Octavian Popa Calotă, Adrian Vaida, Noam Wienberg, Dimitrius Underwood, Jalen Dupree, Ethan Wright, Arsenije Vuckovic, Cameron Oluyitan, David Antonescu și Milan Luzaic, însoțiți de cei doi antrenori, Kresimir Basic și Alexandru Gliga, kinetoterapeutul echipei, Patrick Toma și Claudiu Alionescu, directorul tehnic al grupării gorjene.

Fiecare moment al evenimentului a fost gustat din plin de elevii motreni. După un meci demonstrativ, între echipa liceului și baschetbaliștii CSM, a urmat mult așteptatul concurs de aruncări la coș, unde elevii și-au putut testa îndemânarea, iar cel mai bun a câştigat o minge cu semnăturile jucătorilor. La final, elevii prezenți la acțiune au făcut zeci de poze și au luat autografe de la baschetbaliștii favoriți. 

Comment here