Sportive

Baschetbaliștii au pierdut amicalul cu FC Argeș

CSM Târgu-Jiu a început duminică, 11 septembrie, seria meciurilor de verificare din presezon. În Sala Trivale din Piteşti, baschetbalişti gorjeni au întâlnit echipa gazdă. FC Argeş Piteşti a câştigat confruntarea cu 87-63.

Echipa pregătită de Claudiu Alionescu a participat la Memorialul ”Gheorghe Ziguli” de la Piteşti, acolo unde pe lângă echipa gazdă, FC Argeş Piteşti, au mai fost invitate SCM U Craiova, Steaua Bucureşti şi CSM Târgu Jiu. Antrenorul gorjenilor a tras o primă concluzie după confruntarea cu echipa din Piteşti.

”A fost un prim meci care ne oferă câteva informații despre momentul în care ne aflăm la nivel de pregătire. Am avut 30 de minute de baschet bun și ultimele 10 minute unde nu ne-am regăsit mai deloc, nici ofensiv, nici defensiv. Încă suntem în căutare de repere ca și colectiv, ca şi echipă, dar pentru aceasta sunt aceste meciuri amicale. Din păcate, Steaua a anunțat că renunță la participarea la acest turneu din motive medicale, având 7 jucători ce acuză diferite accidentări astfel că rămânem doar cu un singur meci la acest turneu. Vom continua pregătirea, iar săptămâna viitoare urmează alte două partide de verificare, cele cu CSM Galaţi”, a declarat Alionescu.

Dylan Frye a fost cel mai bun marcator din tabăra gorjenilor. Americanul, venit în această vară la Târgu-Jiu, a marcat 23 de puncte. S-a remarcat și Shamiel Stevenson, ajuns şi el tot în vara acestui an. Acesta a înscris 14 puncte. 

Memorialul ”Gheorghe Ziguli”
Piteşti, 11 septembrie 2022, ora 19.30
FC Argeş Piteşti – CSM Târgu Jiu 87-63 (25-13, 13-18, 25-22, 24-10)

CSM Târgu Jiu: Andrei Bărăgan 5p, Alexandru Berca, Porter Troupe(c) 9p, Shamiel Stevenson 14p, Dylan Frye 23p, Răzvan Pavel, Bogdan Penciu, Andrei Gheorghe 2p, Camil Berculescu, Andriy Agafonov 2p, Tyler Creammer 6p, Octavian Ilie 2p. Antrenor principal: Claudiu Alionescu. Antrenor secund: Alexandru Gliga. 

Comments (1)

  1. […] Sursa articol si foto: radioinfinit.ro Cititi tot articolul […]

Comment here