Sportive

Baschetbaliştii au învins Steaua. Alionescu: O victorie imensă

CSM Târgu-Jiu a reuşit să îşi treacă în cont încă o victorie în actuala stagiune a Ligii Naţionale. Formaţia gorjeană s-a impus, sâmbătă după-amiază, în faţa bucureştenilor de la Steaua, scor 87-80, în cadrul primului meci din turneul 9, care se desfăşoară în Ardeal, la Cluj Napoca.

CSM Târgu-Jiu a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din actuala stagiune a Ligii Naţionale.

“Este o victorie imensă pentru noi. Dar mult mai importantă este atitudinea și exprimarea jucătorilor mei de astăzi. Vreau să-i felicit de la primul până la ultimul. Am prestat un baschet colectiv bun, cu multe realizări, atât în plan ofensiv, cât și în plan defensiv. După pauză, am schimbat un pic apărarea și cred că acolo s-a făcut diferența. Am avut și o cădere pe final, dar mă bucur că am avut maturitatea necesara pentru a păstra acest rezultat, şi o repet, unul mare pentru noi. În condițiile în care Miercurea Ciuc a pierdut astăzi, am pus o diferanţă și mai mare faţă de urmăritoarele noastre. Acum depinde doar de noi cât de sus vom urca în următoarea perioadă” a declarat antrenorul Claudiu Alionescu pentru csmtargujiu.ro.

Cordoonatorul secţiei de baschet a CSM Târgu-Jiu, expertul sportiv Adrian Roşu, a felicitat echipa pentru victorie.

“A fost un meci foarte bun din partea echipei noastre. Am arătat atitudine pe tot parcursul meciului şi asta ne-a adus victoria. Băietii au crezut în forţele proprii şi astfel au reuşit să-i învingă pentru a doua oară în acest sezon pe cei de la Steaua. Consider că diferenţa s-a făcut în sfertul 3, când echipa a reuşit să facă acel run de 12 puncte, apoi a reuşit să se menţină în avantaj până la fluierul final. Vreau să felicit întreaga echipă pentru rezultatul obţinut şi pentrul modul în care au jucat” a declarat Roşu.

Comment here