Sportive

Baschetbaliştii au câştigat meciul de deschidere de la ”Cupa Târgu-Jiu”

”Cupa Târgu Jiu” a debutat cu un meci spectaculos, vineri, între CSM Târgu Jiu și CSM Târgu Mureș, încheiat cu victoria echipei din Târgu Jiu. Baschetbaliștii gorjeni s-au impus cu 78-71, pe sferturi 18-16, 21-20, 19-25, 20-10.

Cel mai bun om din tabăra gorjenilor a fost Arsenije Vuckovik, cu 21 de puncte marcate. Bosniacul a mai strâns și 8 recuperări și o pasă decisivă. A fost urmat de Dimitrius Underwood care a totalizat 13 puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive. Americanul Ethan Wright a încheiat meciul cu 12 puncte, 5 recuperări și o pasă decisvă. Octavian Popa Calotă a terminat meciul cu 11 puncte, 2 recuperări și 6 pase decisive. Tot cu 11 puncte a terminat meciul și americanul Jason Hubbard. Acesta a mai strâns și 6 recuperări și 2 asisturi. Jalen Dupree a terminat partida cu 6 puncte și 4 recuperări. Pe lista marcatorilor au intrat și Camil Berculescu și Noam Weinberg, ambii cu câte 2 puncte.

CSM Târgu Jiu: Jason Hubard 11p, Andrei Bărăgan, Noam Weinberg 2p, Alexandru Berca, Octavian Popa Calotă 11p, Dimitrius Underwood 13p, Robert Paliciuc, Camil Berculescu 2p, Adrian Vaida, Jalen Dupree 6p, Arsenije Vuckovik 21p, Flavius Toropu, Alexandru Mitu, Ethan Wright 12p. Antrenor principal: Kresimir Basic. Antrenor secund: Alexandru Gliga. Alin Drondoie (kinetoterapeut), Patrick Toma(preparator fizic). Claudiu Alionescu – director tehnic.

Comment here