LIFE

Barna: „Există discuții cu Moise Guran pentru a veni în proiectul Alianței”

Moise Guran este aproape de o trecere în zona politică. Dan Barna, liderul USR, confirmă că există discuții cu jurnalistul Europa FM pentru șefia campaniilor electorale din acest an, scrie HotNews.ro.

Barna a confirmat că există discuții cu Moise Guran, dar și cu alte persoane din spațiul public, menționează aceeași sursă. Declarația lui Dan Barna vine după ce ziarul Libertatea a scris că liderii USR-PLUS, Dacian Cioloș și Dan Barna, i-au propus lui Moise Guran de la Europa FM să coordoneze campaniile electorale din 2020. Guran a confirmat, pentru HotNews.ro, că „a fost invitat la discuții”. Nu ar fi primul nume de la Europa FM care intră în proiectul USR. Fostul șef al știrilor, Teodor Tiță, a făcut parte din echipa de campanie a lui Dan Barna, în toamna anului trecut.

Anul trecut, alte două nume din presă au intrat politică. Este vorba despre Carmen Avram (Antena 3) și Rareș Bogdan (Realitatea TV), care au candidat și au obținut posturi de europarlamentari din partea PSD, respectiv PNL.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here