Din JudetStirile Zilei

Bârcă îl acuză pe Banța de HĂRȚUIRE. ”A dat foc INTENȚIONAT!”

Scandalul Bârcă-Banța atinge noi culmi! Primarul din Turburea îl acuză pe fostul prefect de Gorj că ar fi dat, intenționat, foc la deșeurile din comună pentru a-i arunca, ulterior, vina în spate.  ”S-a dat foc la gunoi! Era doar Banța cu încă unul! A dat foc intenționat și apoi a dat vina pe mine!” acuză primarul din Turburea. Reacția vine după ce, vineri, într-o conferință de presă, consilierul județean PNL Victor Banța a acuzat că Bârcă ar fi depozitat gunoiul menajer în amplasamente ilegale și l-ar fi incendiat, ulterior. Banța a cerut constituirea unei comisii de control.

Ion Bârcă este foc și pară după conferința de presă de vineri a liberalului Victor Banța. Îl acuză că a mințit și îl anunță că va avea parte de un proces

Bârcă îl acuză pe Victor Banța de hărțuire și îl amenință cu procuratura.

Primarul din Turburea crede că Victor Banța sau persoana alături  de care liberalul a fost în comună, ar fi dat foc, de fapt la deșeuri, pentru ca apoi să arunce vina în cârca edilului.

Ion Bârcă îl întreabă pe Victor Banța ce a  făcut pentru Gorj, din fosta calitate, cea  de prefect al județului și-l cheamă la o discuție față în față.

Victor Banța consideră  că atacurile lui Ion Bârcă sunt lipsite de temei, câtă vreme, zice fostul prefect, cele sesizate au fost confirmate de instituții ale statului.  

”Cu fiecare cuvânt în plus nu face altceva decât să-și bată câte un cui în sicriul său politic” comentează vicepreședintele PNL Gorj.

Banța precizează că, încă din luna martie, le-ar fi adus la cunoștință șefilor județului problemele cu deșeurile din comuna Turburea.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here