Din JudetStirile Zilei

Bărbatul ucis de albine. Poliția face cercetări

Un bărbat de 64 de ani din Drăguțești a murit, joi seară, după ce a fost înțepat de albinele pe care le creștea în gospodărie.

Bărbatul a fost găsit căzut pe o alee de către familie, după ce a intrat în șoc anafilactic. A fost resuscitat zeci de minute, însă medicii nu au mai reușit să-l readucă la viață. Nu se știe exact cum s-a petrecut tragedia și cum a ajuns să fie înțepat de albinele de care avea grijă.

Una dintre rudele bărbatului, Augustina Popescu, a povestit cele întâmplate.

Mai multe echipaje medicale au mers la locuința bărbatului în încercarea de a-l salva, dar eforturile lor au fost în zadar.

Florin Chisim, purtător de cuvânt al ISU Gorj

Vestea morții apicultorului i-a șocat pe localnici din Drăguțești. Vecinii au spus că bărbatul era un om harnic și nu își explică în niciun fel cum de a putut să fie înțepat de albine.

”În urma verificărilor efectuate privind stabilirea împrejurărilor faptei, a reieșit faptul că bărbatul, în timp ce desfășura activități apicole, la stupii de albine pe care îi deținea în curtea locuinței, a fost înțepat de mai multe albine. Cu ocazia cercetării la fața locului și examinării vizuale a cadavrului s-a constatat că nu prezintă leziuni pe corp, iar cadavrul a fost  transportat la SML Gorj în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă” a anunțat Inspectoratul Județean de Poliție Gorj.

Comment here