Stirile ZileiTârgu-Jiu

Bănuiește SABOTAJ la parcometre

Primarul Marcel Romanescu bănuiește SABOTAJ la parcometrele din parcările de la Piața Centrală din Târgu-Jiu.

Cele două aparate s-au blocat. Reprezentanții firmei de la Cluj au venit, în weekend, să vadă care este problema și au descoperit că au fost introduse bancnote rupte sau tăiate și lipite cu scoci. Edilul crede că au acționat persoane de rea-credință care vor să demonstreze că noul sistem de taxare nu este funcțional.

Romanescu afirmă că inclusiv camerele de luat vederi din parcările de la Rodna au fost găsite, dimineața, orientate în altă direcție.

”Vom mai avea parte de astfel de șicane! Este clar că sunt persoane care-și doresc să demonstreze că parcarea nu este funcțională” a declarat edilul.

Pentru a preveni și alte blocaje ale parcometrelor din Târgu-Jiu, reprezentanții firmei de la Cluj i-au instruit, la finalul săptămânii trecute, pe angajații Primăriei Târgu-Jiu și ai societății care asigură mentenanța, în legătură cu ceea ce au de făcut.

Primarul Marcel Romanescu vrea să facă funcțional și parcometrul din parcarea subterană a stadionului municipal. Edilul anunță că toate parcările din jurul primăriei vor fi taxate cu 2 lei ora sau 5 lei ziua.  

Comment here