Novaci

Bani pentru regularizarea râului Gilort. Leuştean: Doar actualul guvern a reuşit să găsească finanţare

La 6 ani de la inundaţiile devastatoare, primarul oraşului Novaci, Dumitru Leuştean, anunţă că a obţinut finanţare pentru regularizarea şi amenajarea râului Gilort şi a afluenţilor acestora, pe o lungime de 11 kilometri.

“Îmi doresc ca evenimente precum cel petrecut în vara anului 2014 să nu se mai repete și, în același timp, ca toată populația să fie în siguranță în cazul unor evenimente naturale neprevăzute. Consider că este un proiect de o importanță majoră pentru comunitatea locală. Prin hotărârea de guvern nr. 366, s-a aprobat proiectul de investiții ce se va derula pe mai multe tronsoane ale râului Gilort, totalizând aproximativ 11 kilometri” anunţă Leuştean.

Primvicepreşedintele PNL Gorj îşi laudă guvernul pentru finanţarea acordată acestui proiect.

“Toate guvernele anterioare (atât PSD, cât și cel tehnocrat) au fost martore la evenimentele neprevăzute din anul 2014. Acestea au venit prin diferiți reprezentanți în zonă și au promis că vor oferi finanțare, însă doar actualul guvern (prin intermediul membrilor PNL) a reușit să găsească finanțarea pentru a ne oferi siguranța necesară pentru viitor” mai spune Leuştean, pe Facebook.

Comment here