Sportive

Băloi: Ajunge cu ura! Pandurii NU e a voastră!

Daniel Băloi, fost secretar general al Clubului Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, critică situaţia în care a ajuns fotbalul gorjean, după ce, la partida de sâmbătă, Pandurii-Viitorul, „oameni care veneau împreună la meciuri, erau în tabere diferite”. Consideră vinovaţi de această situaţie „doi oameni din umbră care dirijează cele două cluburi”.

“Cu doi oameni din umbră, care dirijează cele două cluburi, suporterii s-au văzut puși într-o situație fără precedent, aceea de a iubi spiritul pandurilor și de a se certa în tribune pentru că țin cu Pandurii!!! Incredibil în ce situație au fost puși astăzi gorjenii! Oameni pe care îi cunosc și care veneau împreună la meciuri pe vechiul Municipal, acum erau în tabere diferite! Oare nu e păcat să avem un asemenea stadion și să nu putem găsi o soluție sportivă la nivel de județ și oraș?” întreabă Băloi, într-o postare pe pagina de socializare.

„Ajunge cu ura și cu lupta asta oarbă cine e mai pandur și mai bun! Gorjenii au dat azi încă un semn si nu au mai venit cu miile în tribune! Nu vrem ură, vrem doar pasiune! Dacă nu puteți să o oferiți, plecați amândoi din oraș si de pe acest minunat stadion și lăsați- ne să începem un nou proiect de la zero, pentru că am văzut suporteri care ar veni lângă o echipă chiar și din județ! PANDURII nu e un simplu nume, este o trăire, iar dacă nu o respectați plecați! PANDURII nu e a voastră, e a noastră, a gorjenilor de pretutindeni!”, mai spune Băloi.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here