SportiveStirile ZileiTârgu-Jiu

Bălăeț intră în scandalul Lădaru- antrenori! ”Din martie, am avut numai PIEDICI!”

Robert Bălăeț, șeful Clubului Sportiv Municipal din Târgu-Jiu, s-a plâns, marți, într-o conferință de presă, că a avut parte doar de piedici din partea Comitetului Director, format din consilieri locali, de când a fost numit  în funcție.  

Reacția directorului CSM a venit în contextul scandalului cu consilierul local Eduard Lădaru, în care s-au implicat și antrenori din cadrul clubului. Lădaru l-a acuzat pe expertul în handbal, Dan Ilieș, că a folosit copiii în scopuri politice.

“Lumea vede clar ce sprijin am avut, atâta timp cât un membru al Comitetului Director face asemenea afirmații asupra angajaților clubului!” a comentat Bălăeț.

În ciuda acuzațiilor pe care le lansează, Robert Bălăeț spune că va încerca să poarte un dialog cu membrii Comitetului Director al CSM Târgu-Jiu, urmând să convoace o ședință.

Legat de activitatea CSM, Robert Bălăeț a precizat că s-au cheltuit 11 miliarde de lei vechi în 2019, existând și un excedent, la final de an, de 500 de milioane de lei vechi. Jucătorii străini sunt plătiți cu bani din sponsorizări.

Robert Bălăeț a ținut să le răspundă și celor care l-au criticat, în ultima perioadă, pentru că nu face nimic pentru a sprijini și voleiul din oraș. Fetele care practică acest sport se antrenează la ora actuală într-o sală improprie. Directorul CSM își dorește să înființeze, la vară, o secție de volei în cadrul clubului.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here