LIFE

„Bad Boys for Life”, al treilea weekend consecutiv pe primul loc în box office-ul nord-american

Filmul de acţiune „Bad Boys for Life”, cu Will Smith şi Martin Lawrence în distribuţie, a ocupat primul loc în box office-ul nord-american pentru al treilea weekend consecutiv de la premieră.

Regizat de Adil El Arbi şi Bilall Fallah, lungmetrajul, al treilea din seria „Bad Boys” lansată în 1995, a generat în al treilea weekend de la debut încasări de 17,6 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com. „Bad Boys for Life” este şi cea mai profitabilă dintre cele trei producţii, cu încasări totale de peste 291 de milioane de dolari, la nivel global, până în prezent.

Drama de război „1917”, regizată de Sam Mendes, s-a menţinut pe locul secund, după ce, în al şaselea weekend de la debut, a înregistrat încasări de 9,6 milioane de dolari. Filmul este principalul favorit la premiile Oscar, după ce a fost premiat la Globurile de Aur, la gala Sindicatului producătorilor americani şi la cea a Sindicatului regizorilor americani.

Şi lungmetrajul de aventuri „Dolittle”, cu Robert Downey Jr. în rol principal, şi-a menţinut poziţia în clasament. În al treilea weekend de la lansare, filmul a generat încasări de 7,7 milioane de dolari.

Thrillerul fantasy „Gretel & Hansel”, regizat de Oz Perkins, a debutat pe locul al patrulea în top, cu încasări de 6,05 milioane de dolari.

Filmul de acţiune „The Gentlemen”, regizat de Guy Ritchie, cu Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Hugh Grant şi Colin Farrell în distribuţie, a coborât un loc în clasament, până pe cinci, cu încasări de 6,01 milioane de dolari în al doilea weekend de la lansare. Filmul spune povestea unui britanic care încearcă să vândă unor miliardari americani imperiul pe care l-a creat de pe urma drogurilor.

Un loc a pierdut în lista şi „Jumanji: The Next Level”, cu Dwayne Johnson şi Kevin Hart în distribuţie, clasându-se pe şase. În al optulea weekend de la premieră, el a generat încasări de 6 milioane de dolari.

„Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker” s-a menţinut pe poziţia a şaptea, cu încasări de 3,19 milioane de dolari în al şaptelea weekend de la debut.

„The Turning”, film cu accente horror regizat de Floria Sigismondi, a coborât două locuri, până pe opt, cu încasări de 3,05 milioane de dolari în al doilea weekend de la premieră.

Drama „Little Women”, adaptare semnată de Greta Gerwig, s-a clasat pe locul al nouălea, în coborâre o poziţie, după ce, în al şaselea weekend de la debut, a generat încasări de 3,01 milioane de dolari.

Lungmetrajul „The Rhythm Section”, cu Blake Lively şi Jude Law în distribuţie, a debutat pe locul al zecelea, cu încasări de 2,8 milioane de dolari. Filmul spune povestea unei femei care încearcă să se răzbune pe cei care au pus la cale prăbuşirea unui avion în care a murit familia ei.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here