Stirile ZileiTârgu-Jiu

Avocata polițistului Voinescu, acuzat de furt în Germania: Am rămas MUȚI!

Un agent din cadrul Poliției Târgu-Jiu a ajuns în spatele gratiilor, la sfârșitul săptămânii trecute, fiind acuzat de comiterea unor furturi în Germania, deși nu a fost plecat din țară în ultimii ani. Totul a pornit de la o mașină vândută de polițist.

Constantin Dumitru Martin Voinescu, de 35 de ani, a fost încătușat vineri după-amiază de colegii săi, după ce IPJ Gorj a primit un mandat de arestare europeană emis pe numele său de autoritățile din Germania. Nemții susțin că polițistul gorjean, împreună cu alți români, ar fi implicat în comiterea unor furturi, în septembrie 2018, în Germania.

Avocata Mioara Văduva a declarat că singura vină a lui Voinescu ar fi că i-a vândut o dubă unui bărbat din Rovinari, care ar fi folosit-o în comiterea furturilor.

Curtea de Apel Craiova a dispus, sâmbătă, ca agentul de poliție să stea în spatele gratiilor până pe 23 ianuarie, până când ar urma să fie traduse documentele în baza cărora nemții au emis mandatul european de arestare. Avocata Mioara Văduva a prezentat dovezi privind nevinovăția clientului său.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here