LIFE

Averea Angelei Rusu s-a făcut scrum într-o oră

Afacerea de 650.000 de euro a cântăreţei Angela Rusu a fost mistuită de flăcări, sâmbătă, în jurul prânzului. Sala de evenimente, care funcţiona într-o veche fabrică situată în Gherla şi care avea o capacitate de 400 de locuri, a ars până la temelii, în ciuda faptului că cinci echipaje autospeciale şi patru echipaje ale Serviciului de Voluntari Situaţii de Urgenţă (SVSU) Gherla s-au chinuit să stingă focul.

În cei aproape 20 de ani de muncă, Angela Rusu (44 de ani) a agonisit bani frumoşi. O parte dintre ei i-a investit într-o afacere care spera să îi asigure un trai decent ei şi familiei sale. Mai precis, artista originară din Gherla împreună cu soţul ei, Marius Moldovan, au cumpărat o fabrică veche, iar pe ruinele ei au ridicat un superb salon de evenimente, care are o capacitate de aproape 500 de locuri. 650.000 de euro au investit în acest local situat în oraşul natal al artistei şi a fost inaugurat cu mare ştaif în luna mai a acestui an.

Din păcate, businessul Angelei a ”supravieţuit” mai puţin de opt luni şi asta pentru că, weekendul trecut, a fost făcut scrum într-un incendiu izbucnit de la un scurt circuit produs la instalaţia de climatizare. Sâmbătă, în jurul orei 14.00, flăcările au distrus întregul acoperiş, pe o suprafaţă de 1000 de metri pătraţi, dar şi interiorul localului deţinut de celebra interpretă de muzică de petrecere. La ora respectivă, în local, erau prezenţi mai mulţi angajaţi care se ocupau de pregătirile pentru un eveniment la care erau aşteptate sute de persoane. Din fericire, incendiul nu a făcut victime, ci doar pagube materiale! Cinci autospeciale şi patru echipaje ale Serviciului de Voluntari Situaţii de Urgenţă (SVSU) Gherla s-au mobilizat încercând să stingă flăcările imense.

”Sâmbătă, orele 14.00 am fost anunţaţi prin numărul de urgenţă 112 cu privire la un incendiu în localitatea Gherla, pe strada Fizeşului, nr.20. La faţa locului au ajuns nouă echipaje de intervenţie din partea ISU Cluj şi patru echipaje din partea serviciului voluntar din Gherla. Cauza incendiului a fost stabilită şi urmează să facem cercetări pentru a afla dacă localul avea autorizaţie în caz de incendiu”, a declarat purtătorul de cuvânt ISU Cluj, sublocotenentul Cornea Ciprian.

Angela Rusu nu a venit la locul în care s-a produs necazul şi nici nu a dorit să comenteze pe marginea acestui subiect, însă persoane din jurul ei spun că este distrusă.

”Angela e foarte supărată. Încearcă să îşi revină. Gândiţi-vă că făcea pregătiri pentru Revelion, unde erau invitate aproape 500 de persoane. Meniul costa 300 de lei de persoană, urma să cânte ea, dar şi alţi artişti precum «Ceteraşii de la Gherla» şi DJ Raoul”. Se ocupă împreună cu soţul ei şi a avut până acum destul de multe evenimente”, a declarat pentru Click! o sursă din preajma cântăreţei.

Cântăreaţa Angela Rusu s-a lansat în muzică în anul 2000 şi a cântat la nunţile şi petrecerile mai multor vedete şi afacerişti, printre care şi Elena Băsescu, fiind artista preferată a fostului şef de stat. Nu are ghinion doar în afaceri, ci a întâmpinat necazuri şi pe plan personal. Se află la al patrulea mariaj, are două fete din două mariaje diferite, iar în timpul celui de-al treilea mariaj a îndurat bătăi cumplite timp de doi ani. În 2012 a fost prădată de hoţi, iar în în 2011 vila sa era să fie mistuită de flăcări, din cauza supraîncălzirii unui horn.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here