LIFE

“Avengers: Endgame”, pe punctul de a deveni lider în topul celor mai mari încasări din istorie

Producţia Marvel Studios “Avengers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârşitul jocului” este pe punctul de a deveni lider în topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie, odată cu publicarea cifrelor pentru acest weekend, anunţă distribuitorul Walt Disney Co., citat de Reuters.

În prezent, “Avengers: Endgame” se află pe locul al doilea în topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie, cu 2,783 de miliarde de dolari la nivel mondial. Pe primul loc în acest top se află filmul “Avatar”, de James Cameron, lansat în 2009, cu încasări de 2,788 de miliarde de dolari.

“Avengers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârşitul jocului” a fost unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului 2019. Este ultimul capitol din universul Marvel, saga de 22 de filme produsă de studioul omonim, care a devenit franciza cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Aceasta a generat, din 2007 până la lansarea “Avengers: Endgame”, profituri de 18,6 miliarde de dolari în întreaga lume.

“Avengers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârşitul jocului”, de Anthony şi Joe Russo, reprezintă încheierea poveştii celor şase supereroi din echipa originală “Avengers/ Răzbunătorii”: Iron Man, Captain America, Black Widow, Hawkeye, Hulk şi Thor. Aceştia plănuiesc să îl distrugă pe răufăcătorul Thanos, responsabil pentru moartea mai multor personaje din universul Marvel. Acţiunea filmului vine în continuarea peliculei “Avengers: Infinity War/ Răzbunătorii: Războiul Infinitului”, lansată în 2018.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here