LIFE

Autopsia lui George Floyd arată că era infectat cu noul coronavirus

Autopsia lui George Floyd nu indică clar dacă moartea a fost provocată de poliţistul care l-a sufocat cu genunchiul. Bărbatul a fost infectat cu noul coronavirus.

Moartea lui George Floyd, un american de culoare din Minneapolis, aflat în custodia poliţiei, a dus la izbucnirea unor proteste de amploare şi extrem de violente în Statele Unite. Raportul final al autopsiei arată că acesta a murit în urma unui stop cardiopulmonar şi nu indică clar dacă decesul a fost provocat de gestul poliţistului care i-a ţinut genunchiul pe gât timp de opt minute, scrie CNN.

Raportul doctorului Andrew Baker spune că gâtul lui Floyd a fost comprimat când genunchiul fostului ofiţer Derek Chauvin pus presiune pe el peste opt minute, dar nu concluzionează că acesta a fost cauza directă a morţii sale. Noul raport indică faptul că Floyd a prezentat o serie de vânătăi şi tăieturi pe cap, faţă, gură, umeri, braţe şi picioare. Dar nu a găsit nicio dovadă că vreuna dintre acele răni l-ar fi ucis.

Autopsia oficială mai arată că Floyd avea probleme cardiace şi un istoric de hipertensiune arterială. Un raport preliminar de toxicologie a găsit niveluri moderate de fentanil şi metamfetamină în sânge. Autopsia indică, de asemenea, că Floyd a testat recent pozitiv pentru Covid-19, dar nu există niciun indiciu că acesta a fost un factor în moartea sa.

O autopsie independentă comandată de familia lui Floyd a arătat, însă, că Floyd a murit de „asfixiere din cauza presiunii susţinute”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here