Stirile ZileiTârgu-Jiu

Aurel Popescu: Sondajul, GATA până la finalul săptămânii

Sondajul PSD pentru desemnarea candidatului la Primăria Târgu-Jiu  va fi gata până la finalul acestei săptămâni, susține Aurel Popescu. Conform liderului organizației municipale, persoana va fi anunțată săptămâna viitoare. În ultima perioadă, în prim-plan n-au mai fost cei trei social-democrați, ale căror nume au fost vehiculate de-a lungul anului 2019- Aurel Popescu, Adrian Tudor și Ciprian Florescu- ci Florin Cârciumaru și Toni Mihai Greblă.

Președintele PSD Gorj, Mihai Weber, nu vrea să spună dacă fostul judecător CCR, Toni Mihail Greblă, este o variantă pentru Primăria Târgu-Jiu ori dacă a fost inclus în sondajul pe care partidul îl face, în această perioadă, în municipiu.  

Weber spune că în sondaj sunt incluse și persoane care NU și-au manifestat intenția de a candida la Primăria Târgu-Jiu.

Aurel Popescu, președintele PSD Târgu-Jiu, spune că atât Florin Cârciumaru cât și Toni Mihail Greblă pot obține un scor foarte bun, la alegerile locale.  

”Vom face tot posibilul ca viitorul candidat să aibă susținerea întregii organizații” spune Popescu.

Popescu sugerează că atât Greblă cât și Cârciumaru ar fi fost incluși în sondajul PSD, făcut de un institut mare din țară. Liderul PSD Târgu-Jiu spune că, până la finalul acestei săptămâni, conducerea organizației județene va afla rezultatele sondajului.   

Ciprian Florescu, cel care ar fi ieșit primul în sondajul de opinie făcut anul trecut de Universitatea ”Constantin Brâncuși”, spune că există o mare nerăbdare în cadrul partidului privind desemnarea candidatului la Primăria Târgu-Jiu.

Florescu îi recomandă lui Mihai Weber să se detașeze de orice doză de subiectivism și să lanseze în cursă persoana ce poate câștiga alegerile.  

Ciprian Florescu este de părere că atât Toni Greblă cât și Florin Cârciumaru pot coagula interesele din cadrul PSD Gorj și le pot ține unite, la alegerile locale.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here