Stirile ZileiTârgu-Jiu

Aurel Popescu, ȘOCAT de declarațiile lui Romanescu: Pe ce ia sporul de fonduri europene?

Aurel Popescu, iritat de declarațiile lui Marcel Romanescu că fosta guvernare PSD i-a stopat proiectele pe fonduri europene.  

”Am fost șocat să aud asta! Îl întreb pe Romanescu pe ce ia spor de accesare fonduri europene, de peste 3000 de lei lunar, dacă nu au fost proiecte? Să dea sporurile înapoi!” a cerut, joi, viceprimarul PSD al Târgu-Jiului.

Anterior, primarul liberal declarase că a întâmpinat numai piedici, fiind blocat de fosta guvernare. După ce a căzut Dăncilă, a spus Romanescu, a început să fie chemat să semneze contractele de finanțare.    

Aurel Popescu susține că tot ce semnează, acum, Marcel Romanescu, sunt proiecte depuse pe vremea cât a fost el primar interimar și a lui Florin Cârciumaru. Viceprimarul PSD se referă inclusiv la ultima finanțare obținută, pentru amenajarea unei zone de agrement în cartierul Narcise.

Popescu n-a uitat să amintească faptul că ministrul care a semnat contractul pentru Narcise, a fost Daniel Suciu, din fosta guvernare PSD.

”Romanescu se bucură, acum, că proiectul ăsta, demarat în 2014, se finalizează și merge doar să-l semneze!” a comentat viceprimarul.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here