Stirile ZileiTârgu-Jiu

Aurel Popescu: Romanescu a terminat cu văicăreala și a trecut la amenințări! Nu credeam așa ceva!

Aurel Popescu, reacție, vineri, după amenințările cu pușcăria, lansate de primarul Marcel Romanescu.

”A deschis un nou capitol. A terminat cu văicăreala și a trecut la amenințări! Și-a dat încă o dată arama pe față” a comentat viceprimarul PSD al Târgu-Jiului.

Joi, edilul liberal Marcel Romanescu a tunat și fulgerat împotriva Aparegio și PSD, acuzându-le că blochează lucrarea la canalizarea pluvială din cartierul Bicaz și avertizând că urmează să vină un nou guvern iar cei vinovați vor răspunde.

Popescu zice că nici în cele mai negre vise nu s-a gândit că Romanescu va avea un astfel de comportament.

Popescu nu înțelege de ce Romanescu a acuzat PSD și Aparegio că blochează investiția de pe strada Bicaz. Dă asigurări că lucrurile se derulează conform proiectului. A văzut asta după ce a inspectat lucrările împreună cu directorul tehnic din primărie, Marius Ionescu.

Aurel Popescu i-a transmis lui Marcel Romanescu să spună public care sunt instituțiile ”care se ocupă de mizerii la Târgu-Jiu” pentru că, altfel, poate fi acuzat de tăinuire.

Popescu a venit și cu o reacție la acuzațiile lui Marcel Romanescu, după majorarea tarifelor la apă și canal în Târgu-Jiu. Viceprimarul spune că edilul nu face diferența între majorare și indexare cu rata inflației.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here