Stirile ZileiTârgu-Jiu

Aurel Popescu: În 2020, localele SE JOACĂ

„În 2020, alegerile locale se joacă” consideră liderul PSD Târgu-Jiu, Aurel Popescu, chiar dacă partidul său a pierdut ambele tururi ale alegerilor prezidențiale.

În opinia sa, ultimul scor pe municipiu, de 47%, nu este unul dezastruos. Popescu este de părere că procentele apropiate, dintre PNL și PSD, arată că, la locale, se poate întâmpla orice.  

Aurel Popescu consideră că, la scorul de 53% obținut de Klaus Iohannis în Târgu-Jiu, au contribuit nu numai liberalii ci și celelalte forțe de dreapta, PMP, USR și ALDE.

Popescu a ținut să precizeze că PSD a obținut, la Târgu-Jiu, un scor cu 13% peste media pe țară, în vreme ce PNL a avut 12% sub media pe țară.

După prezidențiale, urmează și la PSD Gorj o analiză a rezultatelor obținute în toate organizațiile locale. Aurel Popescu anunță că va fi restructurată organizația municipală în perspectiva alegerilor de anul viitor.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (3)

  1. Jos haita roșie!

    Cu toți asistații tăi, să fii sigur că nu vei prinde ciolanul cel mare, șarlatan roșu!

  2. Jos haita roșie!

    Icoana de pe birou este întoarsă cu fața la fotograf, iar nu pentru folos propriu; ce șarlatani nesimțiți am plătit, indirect, timp de 30 de ani!

  3. Se joaca ,,,,la pacanele, nea’ H’aurele?

Comment here