Stirile ZileiTârgu-Jiu

Aurel Popescu: Delegările de atribuții nu au fost întâmplătoare

”Delegările de atribuții, pe care le-a pus la cale împreună cu directoarea Direcției de Resurse Umane, nu au fost întâmplătoare. Totul a fost bine pus la punct” a comentat, la Interviurile Infinit FM, Aurel Popescu, după ce Marcel Romanescu și-a prezentat, duminică, la evenimentul de lansare a candidaților PNL, echipa care l-a ajutat să ”demoleze” PSD în cadrul Primăriei Târgu-Jiu și să scoată viceprimarii în decor.

Este vorba despre colaboratorii primarului din cadrul municipalității, printre care se află și Camelia Grecu, șefa Resurselor Umane și Alina Pițu, șefa juriștilor. Viceprimarul  PSD Aurel Popescu spune că s-a confirmat, acum, că totul a fost un scenariu bine pus la punct pentru ca viceprimarii să rămână fără atribuții.

Marcel Romanescu a precizat, în emisiune, că echipa pe care a menționat-o l-a ajutat, în ultimii 3 ani, să aducă Primăria Târgu-Jiu într-o situație foarte bună și să fie respectată legea.

”A trebui să suplinesc absența viceprimarului Aurel Popescu, în ultimii doi ani, prin angajați care au preluat o parte din sarcini” a declarat primarul liberal.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here