Minerit și EnergieStirile ZileiTârgu-Jiu

AUR cere suspendarea din funcție a secretarului Primăriei Târgu-Jiu

Liderii AUR Gorj au decis să fi mai vizibili la nivelul județului. Vineri, a avut loc prima conferință de presă de când a fost înființată organizația județeană a acestei formațiuni politice.

Coordonatorul AUR Gorj, Ionelia Priescu, a anunțat că, de-acum înainte, vor fi organizate conferințe săptămânal, în fiecare zi de joi.

Consultantul fiscal Cristian Juscu a ridicat problema restructurării Complexului Energetic Oltenia. Acesta a făcut trimitere la minuta primei ședințe a grupului de lucru înființat la Ministerul Energiei, pentru renegocierea termenelor de închidere a mineritului. Juscu i-a criticat pe liderii sindicali care fac parte din grup, pentru că nu au prezentat ce s-a discutat la București.

”Se vorbește despre faptul că 2000 de persoane vor fi date afară până la finalul anului 2023” a comentat Juscu.

Secretarul general al AUR Gorj, Sorin Ungureanu, a lansat un atac la adresa secretarului Primăriei Târgu-Jiu, Grigore Jianu. Liderul AUR susține că acesta ar fi fost declarat colaborator al fostei Securități și l-a întrebat pe primarul Marcel Romanescu când are de gând să-l suspende din funcție.

Comments (1)

  1. Cei de la AUR sunt chiar amabili cu acest functionar public declarat ca fiind lucrator al securitatii. Ar trebui organizate proteste pana cand comunistii si securistii vor fi eliminati din administratia publica.

Comment here