LIFE

Au renunţat la divorţ! Ioana și Ilie Năstase, cununie religioasă la Techirghiol

Dacă, în urmă cu două săptămâni, Ioana Năstase era hotărâtă să lase în urmă povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de fostul tenismen Ilie Năstase și să o încheie definitiv cu depunerea actelor de divorț, se pare că pe cei doi încă îi leagă anumite sentimente.

Ioana Năstase și-a luat prin surprindere prietenii virtuali atunci când a decis să publice două fotografii în rochie de mireasă, anunțând că, sâmbătă, 6 iunie, are loc ziua cea mare! Aceasta și-a retras cererea de divorț și a pășit la altar alături de cel care îi este soț în acte încă de anul trecut, reltează click.ro. Deși au făcut pasul căsătoriei în fața Stării Civile, cuplul nu a avut parte de cununia religioasă, pe care au organizat-o acum, la Techirghiol, alături de familie și apropiați. „Cel mai frumos cadou pentru soțul meu”, a scris Ioana în dreptul imaginii în care apare în rochie de mireasă.

Se pare, totuși, că pus în fața faptului împlinit, Ilie Năstase știe cum să rezolve problemele de cuplu, înduplecându-și partenera să îi mai dea o șansă. Ioana a dezvăluit că i-a pus lui Ilie anumite condiții, înainte de a accepta să îmbrace rochia de mireasă și se pare că cei doi au ajuns la un consens.

„Am renunțat la divorț, dar i-am pus anumite condiții lui Ilie. Înainte să fac acest pas a existat o condiție pe care i-am pus-o pentru a face cununia religioasă. Va avea loc la Techirghiol, alături de familie și câțiva prieteni”, a explicat Ioana Năstase pentru Click!.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here