Buletin LocalStiriStirile ZileiTârgu-Jiu

Au obosit după atâtea SCANDALURI! Aleșii din Târgu-Jiu pleacă în excursie la Roma

După 2 ani în care și-au consumat energia în scandaluri și prea puține realizări pentru Târgu-Jiu, consilierii municipali pleacă să se relaxeze la Roma. Primăria a obținut un proiect pe fonduri europene de instruire profesională,  așa că, în perioada 22-24 mai, 30 de persoane- consilieri și funcționari- se vor afla în Italia unde vor vizita, printre altele, Agenția Spațială  din Peninsulă. Lista cu aleșii care vor pleca n-a fost făcută, deocamdată, publică.

Jurnalistul Claudiu Matei a dezvăluit că aleșii urmează să plece la Roma, pe bani publici, urmând să beneficieze de transport cu avionul și cazare la hotel de lux.

Matei critică autoritățile pentru faptul că proiectul privind vizita la Roma nu a fost publicat pe site-ul Primăriei Târgu-Jiu.

Eduard Lădaru este unul dintre aleșii care va pleca la Roma. Consilierul ALDE zice că propunerea  a venit din partea primarului Marcel Romanescu, prin urmare a acceptat-o.

Lădaru comentează că vizita la Roma nu va aduce vreo îmbunătățire în administrația publică de la Târgu-Jiu, întrucât ”cu o floare nu se face primăvară”.

Și social-democratul Cristian Toader Pasti va participa la schimbul de experiență de la Roma.

Ion Săvoiu, consilier local PMP, a refuzat vizita în Italia pe motiv că are loc înaintea alegerilor europarlamentare, deci va fi implicat în campania electorală.

Nici primarul Marcel Romanescu nu va merge la instruirea din Italia. Precizează că nu e vorba de o excursie ci de un schimb de experiență pe bani europeni.

Viorel Caragea crede că excursia la Roma este o capcană pentru consilierii locali din Târgu-Jiu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here