Stirile ZileiTârgu-Jiu

Au încins paginile de socializare. Ilieș, acuzat că folosește copiii în interese politice

Lădaru și Ilieș au încins paginile de socializare. Consilierul local îl acuză pe expertul pe handbal al CSM că face jocuri politice.  

Pe pagina de socializare, Dan Ilieș s-a arătat revoltat după ce a fost jignit, în presa locală, de consilierul local Eduard Lădaru.

“Ilieş urăşte şi jignește copiii din Târgu -Jiu”, ” Ilieş are un caracter putred ” Ilieş se folosește de copii”, sunt afirmațiile lui Lădaru care l-au deranjat pe fostul handbalist al Energiei.

Lădaru a pus tunurile pe Ilieș încă de anul trecut, când a avut loc un fel de protest cu copii, în Piața Prefecturii din Târgu-Jiu. Imediat după, Consiliul Local a validat numirea lui Robert Bălăeț pe postul de director al CSM, deși au existat acuzații că nu ar fi fost organizat corect concursul. Dan Ilieș spune, însă, că evenimentul din Piața Prefecturii nu a fost protest ci un fel de antrenament în aer liber.

Eduard Lădaru îl acuză, însă, pe Dan Ilieș că a folosit copiii din Târgu-Jiu în interes personal dar și pentru a pune presiune pe Consiliul Local.

Consilierul municipal acuză că Robert Bălăeț se opune semnării unui protocol între CSM și Clubul Sportiv Pandurii, condus de Mihai Prunariu, altfel încât atleții și pugiliștii gorjeni să poată fi ajutați.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here