LIFE

Au început filmările pentru cel mai nou sezon al show-ului ”Te cunosc de undeva!”

Cel de-al 14-lea sezon al show-ului ”Te cunosc de undeva!”, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, promite să fie unul cu mari surprize, multă voie bună și transformări fabuloase. Cei patru jurați, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, au făcut deja cunoștință cu cele 12 vedete-concurente și se declară încântați de ceea ce au văzut și auzit până acum la filmările și antrenamentele pentru primele ediții.

În acest sezon, în premieră la ”Te cunosc de undeva!”, cei 12 concurenți vor intra în concurs astfel: opt dintre ei vor urca pe scenă împărțiți în patru perechi, iar ceilalți patru vor evolua solo.

“Sezonul 14 o să fie unul plin de surprize, pentru că sunt patru cupluri versus patru vedete solo. Și atunci o să fie un entertainment foarte interesant. Telespectatorii vor avea bucuria unor transformări absolut fabuloase, în stilul din ce în ce mai luxuriant al show-ului ”Te cunosc de undeva!””, spune Cristi Iacob, juratul care acordă punctele pentru actorie.

“O să fie un sezon pontos, ca să zic așa, plin de glume, cu concurenți extrem de cunoscuți, iubiți și buni cântăreți. Doamne, ce o să-mi audă urechile în acest sezon! O să vedeți ce întrecere o să fie între ei! Și, ca noutate, avem parte și de actori foarte buni care vor să cânte”, spune jurata vocilor, Ozana Barabancea.

“Sunt fericită că am ajuns la cel de-al 14-lea sezon și că, iată, datorită acestui lucru, ”Te cunosc de undeva!” este unul dintre cele mai longevive show-uri de televiziune. Mă bucur de asemenea foarte mult că în acest sezon vor intra în joc mai multe cupluri, și nu doar unul cum s-a întâmplat până acum, dar și că vom avea în scenă concurenți foarte buni și haioși”, adaugă Andreea Bălan, jurata care notează coregrafia.

“Fiind show-ul meu preferat și negândindu-mă nici o secundă acum șapte ani când a început că va dura atât, îl aștept cu mare nerăbdare de fiecare dată. Și aștept fiecare zi de filmare ca pe o mini-vacanță. Dar una profesională, în care sunt pe cât de relaxat ca jurat, pe atât de concentrat și de corect cu cei din ring. Sunt convins că și sezonul 14 va fi unul extrem de bun, la finalul căruia vom auzi de prietenii care s-au legat aici, prietenii care o să dureze”, spune Aurelian Temișan, juratul care acordă punctele pentru partea de show.

Cine sunt cele 12 vedete care vor urca pe scena show-ului transformărilor, telespectatorii Antenei 1 vor afla în zilele următoare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here