LIFE

Au crescut în pandemie. RCS anunță un număr record de abonați în 2020

Perioada pandemiei a adus o creștere pentru RCS. Cu o revenire în țară a multor români și cu o creștere a cererii pentru internet în ultimele luni, Digi anunță un număr record de abonați în al doilea trimestru din 2020, notează paginademedia.ro.

Pe serviciile de televiziune prin cablu, RCS raportează 4,5 milioane de abonați. Pe internet-fix, compania are 3,9 milioane de abonați, un nivel pe care Digi îl definește ca fiind unul “istoric”. De notat că parte din abonații de la TV se pot regăsi și la cei raportați la internet. Serviciile de comunicații electronice mobile de voce și date au ajuns la 6 milioane de abonați.

Grupul Digi Communications a anunțat și rezultatele financiare pentru al doilea trimestru din 2020, încheiat la 30 iunie 2020. Prin urmare, au fost venituri „în creștere cu 5 %, comparativ cu aceeași perioadă a anului anterior, adică 310 milioane de euro, față de 294 de milioane în prima jumătate a anului trecut. În plus, Digi a preluat și Akta, după ce Consiliul Concurenței a aprobat tranzacția în luna iulie.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here