Stirile ZileiTârgu-Jiu

Atac la guvernul PNL. Cosmin Popescu: O joacă politic! Nu-i interesează soarta românilor!

Liderii PSD Gorj, Mihai Weber și Cosmin Popescu, au acuzat, într-o conferință de presă, guvernul Orban că a împărțit pe criterii strict politice, săptămâna trecută, banii pentru primării.

UAT-urile din Gorj au primit 27,8 milioane de lei  de la guvern, pentru cheltuieli curente. Deputatul Weber susține, însă, că primarii PSD au primit o sumă fixă, de câte 250.000 de lei, în vreme ce primarii liberali au primit dublu sau chiar mult mai mult.

Weber a dat exemple privind modul în care au fost repartizați banii pe localități, acuzând că a fost favorizată ”clientela PNL”.

Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, candidat pentru un nou mandat, s-a plâns că instituția mai are bani pentru salariile din sistemul de protecție socială pentru numai două luni. Veniturile s-au diminuat, pe vremea pandemiei, ca urmare a sumelor alocate către sistemul sanitar, susține Popescu.

Popescu i-a acuzat pe liberali că ”joacă politic” repartizarea banilor de la buget, crezând că, dacă dau sume mai mari către primăriile liberale, își vor maximiza votul pe 27 septembrie.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here