Stirile ZileiTârgu-Jiu

Atac DUR la PSD de pe patul de spital! Pasti: PSD nu mai recâștigă ani buni Primăria Târgu-Jiu! Candidatul, APATIC

De pe patul de spital, Cristian Toader Pasti provoacă tensiuni în PSD, în pragul alegerilor locale.

Pasti își anunță demisia din partid, îl atacă dur pe Aurel Popescu și spune despre Ciprian Florescu că este un candidat ”apatic”, fără nicio șansă să câștige Primăria Târgu-Jiu. Supărarea fostului primar din Târgu-Cărbunești vine din faptul că nu se mai regăsește pe lista de consilieri municipali.

Toader Pasti anunță că rămâne, în continuare, un susținător al președintelui Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

Pasti este convins că PSD nu are șanse să recâștige Primăria Târgu-Jiu, la alegerile de luna viitoare. Spune despre Ciprian Florescu că este ”un candidat apatic”.

Cristian Toader Pasti și-a criticat dur partidul și deciziile luate în privința listei de consilieri municipali și într-un mesaj distribuit pe un grup intern al partidului, care, ulterior a apărut în presă.

Aurel Popescu, președintele PSD Târgu-Jiu, spune că l-au mâhnit afirmațiile consilierului municipal.

Popescu susține că el a fost cel care, în 2016, l-a propus pe Cristian Toader Pasti pentru un loc eligibil pe lista de consilieri locali a PSD Târgu-Jiu, iar, ulterior, a fost de acord să fie instalat la conducerea ADIA Gorj.

Ciprian Florescu, candidatul PSD la Primăria Târgu-Jiu, consideră că atacurile lui Pasti nu sunt corecte față de colegi și față de organizația de partid care l-a susținut.

Cât despre acuzația că este un candidat apatic, Florescu spune că, până de curând, Cristian Toader Pasti avea cu totul altă părere, îl încuraja și lăuda.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here