LIFE

Asia Express, cele mai mari audiențe din istoria show-ului

Audiențe record pentru show-ul Asia Express, de la Antena 1. A scos cele mai bune cifre de la lansarea în România. Show-ul prezentat de Gina Pistol a pus Antena 1 pe primul loc în audiențe, cu cifre duble față de Pro TV, la orașe și pe publicul comercial, relatează paginademedia.ro.

Pro TV și Kanal D s-au bătut pentru locul doi, pe care l-au ocupat, pe rând, în funcție de target. Aproximativ 1,8 milioane de telespectatori din toată țara s-au uitat, în fiecare minut, la Asia Express, miercuri seară. În minutul de aur, de la ora 22:38, pe Antena 1 erau aproximativ 2,2 milioane de privitori. La bătaie cu show-ul Asia Express, celelalte posturi au avut: Pro TV – Gospodar fără pereche (20:30) și Știrile Pro TV de Noapte (22:15); Kanal D – Mă numesc Zuleyha (20:00) și Bravo, ai stil! (22:00).

La capitolul știri, cele mai urmărite posturi au fost Antena 3 și România TV (pe național și urban). Digi 24 s-a clasat pe locul cinci, sub Antena 3, pe comercial (unde România TV a coborât sub locul cinci).

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here