LIFE

Asia Express 2020. Ce a fost cel mai greu de suportat în noul sezon

Asia Express 2020, un sezon complet nou, este pe cale să înceapă. În curând, la Antena 1 vor fi difuzate episoade complet noi ale reality show-ului care s-a filmat în Filipine, fanii pornind numărătoarea inversă. Proiectul va ţine telespectatorii în faţa micilor ecrane din 15 februarie.

Noii concurenţi, cooptaţi în proiectul de la Antena 1, ştiau că nu le va fi uşor în competiţie, dar nu se aşteptau să întâmpine dificultăţi atât de mari. Arşiţa a fost cea care le-a dat dureri de cap la propriu atât vedetelor, cât şi echipelor de filmare care le-au însoţit pe parcursul emisiunii. Temperaturile de peste 35 de grade și umiditatea de 90% au fost greu de suportat și au creat probleme reale.

„Știam că va fi cald, dar nu în halul ăsta. Simți efectiv cum îți ia foc pielea atunci când stai în soare. A trebuit să folosesc factor de protecție 100 pentru că altfel nu aveam cum să filmez. În ceea ce mă privește am avut probleme și cu partea de make-up, pentru că o dată la 30 de minute trebuia să mă machiez din nou. Din cauza transpirației nu stă nimic pe față”, a povestit Gina Pistol.

„Ca să înțelegeți un pic cum e aici, imaginați-vă că intrați într-o baie unde cineva a dat drumul la apă fiartă și a ținut ușa închisă. Cu toate astea, ei seara se învelesc cu plapuma pentru că sunt disperați după aerul condiționat, îl țin pe 15-16 grade. În casă e ca-n frigider, iar afară stau la bustul gol”, povestește Adda.

Și pentru echipa formată din Sorin Bontea și Răzvan Fodor căldura a fost o problemă.

„E jale mare când vine vorba de căldură. Cred că transpir și mă usuc de cel puțin 3-4 ori pe zi”, povestește chef Bontea. „Am întrebat un filipinez dacă la ei, în zona respectivă e mereu așa cald. Mi-a zis râzând că da, nu înțelegea de ce mi se pare ciudat. Organismele noastre sunt construite diferit. Aș vrea să îmbrac un localnic de aici cu o geacă și să-l duc la Miercurea Ciuc”, povestește Răzvan Fodor. „De când sunt în Asia mi s-a luat pielea de pe nas de vreo 4 ori. Se vede și că am purtat șapcă pentru că am fruntea în două culori”, povestește Florin Ristei.

Concurenții care au pornit pe “Drumul Comorilor” sunt cântăreața Nico și fiica ei, Alexandra. Celebrul make-up artist Alexandru Abagiu, alături de Vlăduț Radu Nicolae, Alex Velea și Mario Fresh, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, influencers, Florin Ristei și fratele său, Daniel, Speak și iubita lui, Ștefania, Răzvan Fodor și Chef Sorin Bontea, Maria Buză și Lia Bugnar, Adda și soțul ei, Cătălin Ionuț Rizea.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here