LIFE

Asia Express 2020. Când începe sezonul 3 și cine sunt concurenții

Asia Express 2020 (sezonul 3) începe în februarie, potrivit anunțului apărut pe pagina oficială de Instagram a emisiunii difuzate de Antena 1.

Nouă cupluri de vedete se vor lupta pentru marele premiu:

Sorin Bontea și Răzvan Fodor
Speak și Ștefania, iubita lui
Nico și Alexandra, fiica ei
Adda și Cătălin, soțul ei
Florin Ristei și Dan, fratele său
Maria Buză și Lia Bugnar
Alina Ceușan și Carmen Grebenișan
Alex Abagiu și Radu, prietenul său cel mai bun
Alex Velea și Mario Fresh

Oase, câștigătorul sezonului 2 Asia Express alături de CRBL, va fi coprezentatorul Ginei Pistol în show-ul ce va duce vedetele pe Drumul Comorilor.

„Am emoții la fel de mari ca atunci când eram concurent. Ba nu, acum sunt de fapt mult mai mari. Atunci am plecat de acasă cu gândul să mă distrez orice s-ar întâmpla, acum simt cum îmi apasă ceva pe umeri..cred că presiunea. Postura asta e nouă pentru mine, vine la pachet cu o super responsabilitate, dar mie mi-a plăcut atât de mult experiența Asia Express, m-am bucurat așa tare să văd locurile prin care am fost, încât acum voi fi ghidul celor de acasă. Le-am pregătit o călătorie prin cele mai spectaculoase locuri din Filipine și Taiwan, la pachet cu tot felul de povești despre aceste locuri”, a declarat Oase.

CRBL și Oase au câștigat Asia Express – sezonul 2 și premiul de 30.000 de euro. În finală, i-au învins pe Ruby și Robert. Astfel, Drumul Elefantului, traseul celui de-al doilea sezon al celui mai dur reality-show, Asia Express, s-a încheiat pe 16 aprilie 2019.

Asia Express este un reality show difuzat de Antena 1 începând cu anul 2018, bazat pe varianta originală Pekking Express din Belgia. Concurenții sunt vedete împărțite în echipe de câte doi. Echipele trebuie să parcurgă un traseu de 4.000 de kilometri până la destinație, iar pe parcurs trebuie să depășească mai multe probe / „misiuni” pentru a putea avansa în joc. Echipele au la dispoziție un rucsac cu lucruri personale și un euro pe zi, în moneda locală.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here