LIFE

Artişti şi spectatori, băgaţi în bule de plastic la un concert rock

Formaţia de rock alternativ „The Flaming Lips“ a găsit un mod inedit de a se adapta condiţiilor susţinerii unui concert în vremuri de pandemie. Membrii acesteia au oferit reprezentaţia în interiorul unor bule uriaşe.

Trupa „The Flaming Lips“ a găsit o modalitate creativă de a susţine concertul „The Late Show With Stephen Colbert”. Membrii trupei au oferit reprezentaţia în interiorul unor bule uriaşe – concept ce reprezintă chiar semnatura trupei, o metodă foarte bună mai ales în timpul unei pandemiei, scrie cnn.com. Solistul apare adesea la concerte aşa, pentru ca fanii să-l ţină mai uşor pe braţe. Ba mai mult, acesta şi-a oficiat inclusiv căsătoria într-o bulă de acest gen. În timpul concertului, inclusiv spectatorii s-au aflat fiecare într-o bulă individuală, purtând măşti şi mănuşi.

The Flaming Lips este o formaţie de rock alternativ formată în 1983. Grupul are trei premii Grammy, dintre care două pentru cea mai bună interpretare instrumentală rock. Formaţia a fost plasată în 2002 de revista britanică „Q (magazine)” în top „50 de grupuri pe care să le vezi înainte să mori”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here