LIFE

Artista din România care și-a făcut operație estetică la 77 de ani

Elena Merișoreanu (77 de ani), una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România, a dezvăluit că a trecut, recent, printr-o operație estetică la nivelul feței.

Mai precis, Elena Merișoreanu și-a făcut o operație de blefaroplastie, prin care a vrut să-și corecteze chirurgical pleoapele căzute.

“Nici nu a durat 10 minute operația și nu m-a durut deloc. A făcut cu laserul, taie acel surplus de piele. M-am învinețit mai mult sub ochi, nu mult, dacă mi-aș pune ochelari, nu s-ar vedea. Oricum, nici nu simt că mi-am făcut ceva. Erau la clinică fete tinere. Eu de ce să nu îmi fac? Sincer, mă deranja când mă machiam că era un pic pleoapa lăsată peste ochi. Acum nu se vede, că sunt umflată. Acum două zile m-am operat, dar să știi că nu am simțit absolut nimic. Doar când mi-a făcut anestezia locală, a folosit laserul. Am fost la o clinică din București. M-am întâlnit acolo cu mai multe persoane publice, dar nu dau nume. Problema fiecăruia, eu nu mă feresc! Erau multe fete tinere pe acolo!”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru Playtech Știri.

Comment here