LIFE

Arnold Schwarzenegger pedalează 300 de kilometri pe lună, la cei 73 de ani ai săi

Arnold Schwarzenegger, 73 de ani, a ieșit luni la o plimbare cu bicicleta prin Santa Monica fără mască, îmbrăcat cu o cămașă hawaiiană. Actorul a explicat de ce trebuie să facă sport zilnic după operația de înlocuire a valvei pulmonare. În fiecare zi pedalează minimum 10 km și nu ratează nici un antrenament.

Arnold Schwarzenegger este într-o formă fizică incredibilă! La cei 73 de ani ai săi, trage de fiare de cinci ori pe săptămână și merge cu bicicleta minimum 300 de kilometri în fiecare lună.

Fostul guvernator al statului California, care are o avere de peste 400 de milioane de dolari, s-a operat de două ori pe inimă în ultimii doi ani, din cauza unei afecțiuni congenitale. Medicii i-au recomandat să facă sport în aer liber și asta face. Zilnic, la orele dimineții, Arnie își scoate bicicleta Matchless Urban E-Bike și pleacă la o tură de minimum 10 km prin Santa Monica. Dacă plimbarea are loc după ora 10.00, Schwarzenegger își pune masca anti-COVID-19 pentru că ”nu vrea să simtă pe pielea lui efectele noului coronavirus”. Dacă pedalează devreme, când nu e lume pe stradă, face sport fără mască pentru a se bucura de aerul curat.

La finele lunii octombrie, Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 73 de ani, a trecut printr-o operație de înlocuire a valvei pulmonare la o clinică din Cleveland. După doar trei zile de la operație, el a fost surprins la o plimbare prin centrul orașului și le-a mulțumit doctorilor. În luna martie 2018, Arnold a mai trecut printr-o operație pe cord când i s-a înlocuit o altă valvă.

”În mod normal nu mă las speriat de nimic, dar COVID-19 este o treabă serioasă. La lansarea Terminator 6 am realizat că îmi place de mine când sunt în formă fizică bună și vreau să mă mențin”, a explicat Schwarzenegger, acum câteva zile, într-un interviu acordat tabloidului britanic The Sun.

Comment here