Muzicale

Armin van Buuren & Vini Vici – Yama

„Yama” este o piesă electronică ce include beat-uri trance, o percuţie puternică, un val de sintetizatoare, toate ilustrate cu imagini de la concerte de amploare desfăşurate în perioada verii lui 2021, când pandemia a încetinit. Pe Vini Vici îl ţinem minte de la SAGA Festival 2021, unde a încins scena cu dubstep, trance şi techno.

Armin van Buuren a lansat, în acest an, piesa „Hold On”, alături de Davina Michelle, iar în vară ne-a fermecat alături de Timmy Trumpet pe single-ul ”Anita”. În iunie, artistul a apărut în mod surprinzător la un concert de repetiţie pe Palatul Parlamentului. Tot atunci i s-a înmânat discul de aur pentru piesa „Need You Now”, o colaborare cu Jake Reese. De asemenea, în 2021, DJ-ul a ajuns la 1000 de episoade cu emisiunea sa radio „A State of Trance”, poate cel mai ascultat show de muzică electronică din lume. Are 40 de milioane de ascultători săptămânal, din 80 de ţări.

Armin a rămas aproape de inimile românilor după ce a mixat în mod fabulos la UNTOLD 2018 timp de 7 ore. A compus de asemenea imnul UNTOLD şi a intrat în topurile Billboard cu live-ul de la UNTOLD 2019. Olandezul, în vârstă de 44 de ani, este activ din 1996 şi deţine recordul în SUA pentru 28 de entry-uri în Billboard Dance/Electronics Album Chart.

Comment here